Over Keroma Techniek NV

Wie zijn wij?

Keroma Techniek NV verdeelt onderhoudsproducten, materialen en papierwaren aan de industrie sector, schoonmaakbedrijven, hygiënische sector, scholen en voortverkoop. Aan het hoofd van deze firma staat Dhr. Kerff Robert, als algemeen directeur, en zijn vrouw Mevr. Spalanca Maria, als afgevaardigd bestuurder. Ook dochter Mevr. Kerff Wendy en echtgenoot Dhr. Przybylak Jerry zitten mee in de firma. Wendy is hoofd van de administratie en Jerry neemt de boekhouding voor zijn rekening. Dit team is uitgebreid met accountmanagers, administratieve medewerkers, magazijniers en chauffeurs. 

Onze doelstelling?

Onze slogan luidt " uw onderhoud, ons probleem". Daarom houden wij ook de doelstelling voor ogen om een totaal pakket aan onderhoudsproducten/materialen aan te bieden. Hiervoor bieden wij producten, materialen en papierwaren aan van de volgende merken: Vileda, Vikan, Katrin, Tork, Hako, Numatic, Unger & Ettore, Werner & Mertz, Ecolab, Diversey, Deb & Stoko, Dreumex, Procter & Gamble, Shield alsook een eigen lijn (Keroma). Deze producten, materialen en papierwaren kan u terug vinden in onze catalogus. Om ons aanbod helemaal compleet te maken, bieden wij ook opleiding, advies en onderhoudsplannen aan aan onze klanten. Indien u vragen heeft, helpen wij u graag verder. Onze contactgegevens kan u terug vinden onder de menuknop "contact".

Hoe is Keroma Techniek NV ontstaan?

Het bedrijf Keroma Techniek is gestart op 7 februari 1992 als eenmanszaak op de Tulpenstraat 16 in Driehoeven (Genk). Aan het hoofd van het bedrijf staat Dhr. Kerff Robert als algemeen directeur samen met zijn vrouw Mevr. Spalanca Maria als afgevaardigd bestuurster. Zij kozen voor de firmanaam die afgeleid is van hun eigen naam namelijk KErff RObert MAria. 

Als eenmanszaak kende deze firma een snelle groei. Op 22 december 1994 werd de eenmanszaak omgevormd tot de huidige naamloze vennootschap, namelijk Keroma Techniek NV. Deze groei bracht ook een verhuis in maart 1995 met zich mee naar het bedrijvencentrum op de Bosdel 54 (Genk). Niet veel later in september 1995 kwam er een tweede verhuis aan, omwille van uitbreiding. Het bedrijf verhuisde toen naar de Kolenhavenstraat 1, wat tot op heden nog steeds het adres is. De oppervlakte bedroeg in 1995 700 m².

Hoe verloopt de uitbreiding van de gebouwen dan verder? 

1999: de terreinen werden volgebouwd waardoor de oppervlakte uitbreidde tot 1400 m²

2001: er werd overgegaan tot de aankoop van de gebouwen van de Mieënbroekstraat 28 die grenzen aan het gebouw op de Kolenhavenstraat 1.

2002: er werd nogmaals uitgebreid tot een oppervlakte van 2800 m²

2007: het voorste gedeelte van het gebouw werd vernieuwd en uitgebreid

2009: in dit jaar vonden de laatste uitbreidingen plaats. Er werden laad- en loskaden voorzien en nog enkele gebouwen. Het totale oppervlakte bedroeg vanaf toen 7200m².


 

Product is aan het winkelmandje toegevoegd

Toegevoegd aan mijn verlanglijst

We gebruiken cookies om uw taalvoorkeur bij te houden en surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer weten[OK]